"Вово, скільки вам потрібно для щастя". У погоні за владою Струк продовжує дурити виборців", - Снєгирьов

При цьому обидві сторони конфлікту забули про людей, які прийшли на зустріч, і звинувачували один-одного в "самозванстві".

Кандидат в народні депутати Володимир Струк використовуючи партійну символіку і вказуючи на приналежність до партії "Опозиційна платформа – За життя", вводить в оману громадськість і виборців. Про це йдеться в заяві політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя".

"Беручи до уваги протиправні дії окремих кандидатів у депутати, які, не будучи членами партії "Опозиційна платформа – За життя", використовують авторитет нашої партії, щоб пройти до ВР, заявляємо:

6 червня на Об'єднавчому з'їзді партії був затверджений список кандидатів, які йдуть на вибори до ВР по одномандатних і багатомандатних округах.

Згідно із затвердженими списками на позачергових виборах народних депутатів України на 113-му окрузі партію "Опозиційна платформа ‒ За життя" представляє Олександр Лукашев. Володимир Струк не є кандидатом у депутати від партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", – йдеться у заяві.

Варто зазначити, що під час зустрчі в Новоайдарі кандидат в нардепи від команди Сергія Шахова Олександр Лукашев та представник самовисуванця Струка Сергій Сафо влаштували публічні з’ясування стосунків. Лукашев почав проводити зустріч із виборцями, як тут зявився Сафо та з криками: це самозванець, почав публічно зясовувати стосунки, а саме: хто ж з двох кандидатів Струк чи Лукашев є висуванцями від партії "Опозиційна платформа – За життя". При цьому обидві сторони конфлікту забули про людей, які прийшли на зустріч, і звинувачували один-одного в "самозванстві".

Це нагадало незабутню сцену з фільму про "дітей лейтенанта Шмідта". Селяни, які прийшли на зустріч з кандидатами, а побачили луганських "дітей Шмідта", так і не зрозуміли, хто ж з них більший самозванець.

Знімемо капелюхи і дочекаємося, коли два дужих кур"єра винесуть і неквапливо розгойдуючи викинуть на політичний смітник тіло чергового кандидата у депутати.

Вечір перестає бути млосним...

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Удари дронами по російських НПЗ: Сили оборони знайшли "ахілесову пʼяту" путінського режиму

понеділок, 18 березень 2024, 9:14

У березні Україна завдала дронових ударів по низці ключових нафтопереробних заводів на території російської федерації. Атаки українських дронів на об’єкти на території російської федерації не були чимось новим і несподіваним. Та у березні росія пережил...

У ЗСУ вкрали 1.5 млрд! Винного відпустили. Розкрили схему на БТРах. Захід усе побачив і не витримав, - Снєгирьов

понеділок, 18 березень 2024, 0:55

Нові схеми у Міноборони. Олександра Лієва, підозрюваного у справі про розкрадання державних коштів, відпустили з під арешту. Розкрита нова схема на снарядах з Болгарії. А Європа створює нову снарядну коаліцію і всіма силами допомагає озброюватися Украї...