"Вово, скільки вам потрібно для щастя". У погоні за владою Струк продовжує дурити виборців", - Снєгирьов

При цьому обидві сторони конфлікту забули про людей, які прийшли на зустріч, і звинувачували один-одного в "самозванстві".

Кандидат в народні депутати Володимир Струк використовуючи партійну символіку і вказуючи на приналежність до партії "Опозиційна платформа – За життя", вводить в оману громадськість і виборців. Про це йдеться в заяві політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя".

"Беручи до уваги протиправні дії окремих кандидатів у депутати, які, не будучи членами партії "Опозиційна платформа – За життя", використовують авторитет нашої партії, щоб пройти до ВР, заявляємо:

6 червня на Об'єднавчому з'їзді партії був затверджений список кандидатів, які йдуть на вибори до ВР по одномандатних і багатомандатних округах.

Згідно із затвердженими списками на позачергових виборах народних депутатів України на 113-му окрузі партію "Опозиційна платформа ‒ За життя" представляє Олександр Лукашев. Володимир Струк не є кандидатом у депутати від партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", – йдеться у заяві.

Варто зазначити, що під час зустрчі в Новоайдарі кандидат в нардепи від команди Сергія Шахова Олександр Лукашев та представник самовисуванця Струка Сергій Сафо влаштували публічні з’ясування стосунків. Лукашев почав проводити зустріч із виборцями, як тут зявився Сафо та з криками: це самозванець, почав публічно зясовувати стосунки, а саме: хто ж з двох кандидатів Струк чи Лукашев є висуванцями від партії "Опозиційна платформа – За життя". При цьому обидві сторони конфлікту забули про людей, які прийшли на зустріч, і звинувачували один-одного в "самозванстві".

Це нагадало незабутню сцену з фільму про "дітей лейтенанта Шмідта". Селяни, які прийшли на зустріч з кандидатами, а побачили луганських "дітей Шмідта", так і не зрозуміли, хто ж з них більший самозванець.

Знімемо капелюхи і дочекаємося, коли два дужих кур"єра винесуть і неквапливо розгойдуючи викинуть на політичний смітник тіло чергового кандидата у депутати.

Вечір перестає бути млосним...

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ Росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою - нічим відбиватися, - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...