"Струк не знає назв міст на окрузі, по якому балотується?" - Снєгирьов

Афішу доповнює гасло «Об’єднуємося заради миру!». Хотілося б спитати Струка і пана Зіброва, який мир вони мають на увазі – чи не «руській» часом, який так сумлінно допомагав будувати кандидат в народні депутати?

В ЗМІ опублікували афішу концерта Павла Зіброва на підтримку кандидата в депутати Верховної Ради Володимира Струка. Нагадаю, Струк, який організовував у 2014 році незаконні збройні формування на теренах Луганщини і годував терористів з польових кухонь з написом «Від Струка молодій республіці», намагається пройти до ВРУ по 113 округу Луганщини (Сватове, Кремінна і Троїцьке).

Цього року замість «гречки» модно привозити виборцям культурну програму. Посібник терористів Струк уважно відслідковує тренди підкупу – зокрема, 13 липня він привозить до Кремінної відомого українського співака Павла Зіброва. Нагадаю, ветерани АТО з Луганської області і ГІ «Права Справа» закликали Павла Зіброва не плямувати свою репутацію, підтримуючи посібника терористів.

Цікаво, що на афіші назва міста, де відбудеться концерт, написана з помилкою – «Кремінне», тоді як правильно «Кремінна». Складається комічна ситуація – людина, яка змагається за місце народного обранця, навіть не знає, як називається населений пункт, який вона так рветься представляти на вищому представницькому рівні. Очевидно, що десь на такому рівні професійності та зацікавленості і буде робота Володимира Струка у ВРУ в разі його обрання.

Примітно також, що афішу доповнює гасло «Об’єднуємося заради миру!». Хотілося б спитати Струка і пана Зіброва, який мир вони мають на увазі – чи не «руській» часом, який так сумлінно допомагав будувати кандидат в народні депутати?


Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Марш на Харків в травні! Українцям підсунули страшну інформацію. Спецслужби РФ почали операцію - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:40

Російське військове командування сподівається знайти достатні ресурси (300 тис. мобілізованих) для проведення наступальної операції на Харків, пише Інститут вивчення війни. Схожі повідомлення просувають й інші джерела. Політолог та військовий аналітик ...

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...