Спонсор терористів Струк отримав "теплу зустріч" на Старобільщині

Політик, якого соромляться навіть в партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", який порушує закон "Про вибори" підкупом громадян, не повинен мати жодного шансу потрапити до законодавчого органу нашої країни.

Кандидат в депутати по 113 округу Володимир Струк, який в 2014 році підтримував і годував терористів у Луганську, вояжує по округу, намагаючись підкупити виборців. Але не всюди його зустрічають з розпростертими обіймами.

Зокрема, старобільчанин, ветеран АТО Юрій Куличенко, повідомив, що патріоти України влаштували кандидатові "теплу зустріч" в селі Чмирівка.

"Наступна його поїздка планувалась у с.Бутово, но ми ж таки були знову там, і ось тобі грець, він обісрався туди їхати і почімчикував в бік Новоайдара. Бідні чмиряни та бутівчани, очечки від цього блазня не отримали", – відзначив ветеран.

https://www.facebook.com/100013448379605/videos/72...

За його словами, зустріч з агітаціею організовувала зам.директора в КП "Благоустрій" Валентина Кривошея.

"В робочий час, за гроші платників податків, вона займаеться не безпосередньою роботою, а політичною агітаціею", – підкреслив пан Юрій.

Ветеран звертається до керівника КП "Благоустрій", депутата міськради Миколи Толока, а також мера Старобільська Яни Літвінової з проханням дати оцінку діяльності їхній підлеглій Валентини Кривошеї.

"Вона на зустрічі привселюдно нас, патріотів, ображала, сказала, ми є головною проблемою міста і України. Вона непокарана сепаратистка з 2014 року, вона особисто відправляла тітушок нашого міста на антимайдан, вона особисто проводила сепарський шабаш-референдум 11 травня 2014 року, дії якого привели війну в Україну з усіма наслідками. Чому не займається цим СБУ, не знаю, питання відкрите досі", – повідомляє пан Куличенко.

https://www.facebook.com/.../pcb.7279533376.../727946467663626/...

Нагадаємо, закон України "Про державну службу" забороняє держслужбовцям "демонструвати свої політичні погляди та вчиняти інші дії або бездіяльність, що у будь-який спосіб можуть засвідчити його особливе ставлення до політичних партій і негативно вплинути на імідж державного органу та довіру до влади або становити загрозу для конституційного ладу, територіальної цілісності і національної безпеки, для здоров'я та прав і свобод інших людей".

Крім того, державний службовець не має права:

• залучати, використовуючи своє службове становище, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників бюджетної сфери, інших осіб до участі у передвиборній агітації, акціях та заходах, що організовуються політичними партіями;

• у будь-який спосіб використовувати службове становище в політичних цілях.

Тому ГІ "Права Справа" також звертається, разом із старобільськими патріотами-ветеранами, до СБУ, керівника КП "Благоустрій" Миколи Толока і мера Старобільська Яни Літвінової з проханням дати оцінку діяльності Валентині Кривошеї – як нинішньої, так і тої, яку вона здійснювала у 2014 році, зазіхаючи на територіальну цілісність України.

Окремо хочеться висловити подяку небайдужим старобільчанам, що влаштували обструкцію спонсорові російського тероризму Володимирові Струку. Політик, якого соромляться навіть в партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", який порушує закон "Про вибори" підкупом громадян, не повинен мати жодного шансу потрапити до законодавчого органу нашої країни.

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Деталі вбивства поліцейського. Чому не відстрілювалися? Ми за це гроші платимо, - Снєгирьо

понеділок, 22 квітень 2024, 7:15

На Вінниччині застрелили поліцейського під час перевірки автомобіля. Як так сталося, що правоохоронці не були готові чинити опір? Чому подібний випадок відбувається на вперше? Як могли спровокувати стрілянину? Детальніше про це розповів військовий експ...

Не дивуйтесь! Росіяни сказали правду про фронт. Йде прорив на Крим за планом НАТО, - Снєгирьов

понеділок, 22 квітень 2024, 6:15

В західних ЗМІ повідомляють про катастрофу на фронті, але російські воєнкори кажуть протилежне. ЗСУ не тільки розширили плацдарм на Херсонщині, а ще й регулярно кошмарять ворога за допомогою дронів. Схожа ситуація і на Запоріжжі. А в Криму відмовилися ...