Російський агресор - варвар, що воює проти будь-якої культури

Весь світ має зупинити агресивних варварів, які напали на Україну. Це вже не якесь часткове питання, а питання безпеки всього людства. Саме тому ми і говоримо світу: потрібно закрите небо над Україною. Щоб ракети, літаки та гвинтокрили варварів не могли з

Російські війська продовжують здійснювати воєнні злочини. Це весь набір злочинів, які асоціюються з нацизмом: геноцид, масові вбивства цивільних, руйнація усього, що можуть зруйнувати. Російський агресор воює проти будь-якої культури. Тож кого насправді треба "денацифікувати"?

київська телевишка
Росіяни підірвали Київську телевежу Фото: скриншот

1 березня варварство російського агресора проявилося у всій красі — у тупому та агресивному знищенні об’єктів абсолютно невійськового характеру. Мова, зокрема, про Площу Свободи з обласною адміністрацією у Харкові – найбільшу площу Європи, яку обстріляв агресор, Київський телецентр, що теж зазнав ударів ракет. Він побудований на землі старих кладовищ і Бабиного Яру. Якби телевежа впала, вона могла б зруйнувати меморіальні об'єкти в пам'ять жертв Бабиного Яру. Це не назвеш інакше, ніж символічним убивством удруге жертв нацистів.

Харківська ОДА
Російська ракета влучила в Харківську ОДА Фото: ДСНС України

Навіщо 80 років повторювати «Ніколи знову», якщо бомби падають на Бабин Яр? Навпаки, це означає, що світ зараз знову повертають у пекло минулого.

На цьому тлі уже абсолютно не дивує інформація, яку нещодавно оприлюднили представники Української греко-католицької церкви. Про те, що наступною ціллю агресора може стати найбільша святиня України, об’єкт Світової спадщини ЮНЕСКО – Софійський собор у Києві. Чому ні? Що може завадити зробити це агресивним варварам, які, схоже, хочуть знищити геть усе в Україні?

Весь світ має зупинити агресивних варварів, які напали на Україну. Це вже не якесь часткове питання, а питання безпеки всього людства. Саме тому ми і говоримо світу: потрібно закрите небо над Україною. Щоб ракети, літаки та гвинтокрили варварів не могли знищувати все, що створює цивілізація.

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Росія вдарила ракетами по країні НАТО. Чи може польська ППО захистити західні області України?

середа, 1 травень 2024, 9:05

Ракета РФ залетіла в повітряний простір Польщі, але поляки не наважилися її збити. Військовий аналітик Дмитро Снєгирьов переконаний, що подібні дії провокують РФ на ескалацію конфлікту з країнами НАТО і, передусім, з Польщею. Нічого так не стимулює агр...

Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 8:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа", корупція, паспорт громадянина України, ухилянти, МВС України, мобілізація. Днями український уряд заборонив видавати паспорт громадянина України чи закордонний паспорт українським чоловікам за кордоном віком від 18 до 60...