РФ не зможе втримати південь і Крим: ЗСУ блокують логістику ворога.

Шанси утримати півострів у противника досить проблематичні. До того ж це не вдавалося ще нікому, починаючи від давніх давен і закінчуючи роками Другої світової війни, як для підрозділів Радянської армії, так і для німців. Крим – це фактично пастка.

Окупаційна армія не має шансів утримати лівобережну Херсонщину й Крим: "жест доброї волі" на півдні неминучий.

Сучасна війна – це війна логістики: "радянська школа" планування військових операцій морально застаріла й поступається стандартам НАТО, відповідно до яких вибудовує свою стратегію український Генштаб. Особливо яскраво це проявляється на півдні: рф вже втратила Херсон, а відхід окупаційних військ з лівобережжя Дніпра, Запорізької області й навіть Криму – лише питання часу.

Україні у значній мірі вдалося фактично заблокувати логістику окупаційних військ російської федерації шляхом завдавання вогневогоураження по базах накопичення і складах ворога. З огляду на це, на Запорізькому напрямку утворилася загроза "нависання" ЗСУ над Мелітополем, що дає можливість для чергового "жесту доброї волі" з боку окупантів.

Так само, на мою думку, через логістичні проблеми утримувати лівий берег Дніпра у Херсонській області для ворога вже немає ніякого сенсу – шляхи постачання як з боку окупованого Донбасу, так і з Кримського півострова перебувають під українським вогневим контролем.

Наразі окупанти зосередили логістику у Генічеському районі ближче до Криму, однак ''бавовна'' наздоганяє їх і там.

Отже, в окупантів незабаром постане питання щодо виведення своїх сил на територію Криму. Проте і це їх не врятує від остаточної поразки.

Шанси утримати півострів у противника досить проблематичні. До того ж це не вдавалося ще нікому, починаючи від давніх давен і закінчуючи роками Другої світової війни, як для підрозділів Радянської армії, так і для німців. Крим – це фактично пастка. Враховуючи, що у нас є засоби ураження для єдиного на момент деокупації Криму логістичного шляху – Кримського мосту, російське угрупування опиняється відрізаним від баз матеріально-технічного забезпечення.

Нагадаю, попри оптимістичні заяви російських чиновників про успішний запуск руху відремонтованим полотном Кримського мосту, насправді до відновлення повноцінного трафіку ще далеко: свіжі супутникові знімки показують, що руйнування ще не усунені остаточно.

Днями президент Володимир Зеленський заявив, що керівництво рф кине усі сили на те, щоб спробувати перевернути ситуацію у війні і відкласти свою поразку.

Натомість, за словами Зеленського, ми маємо зірвати цей російський сценарій. "Терористи повинні програти. Будь-яка спроба їхнього нового наступу повинна провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста", – зауважив він.

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Деталі вбивства поліцейського. Чому не відстрілювалися? Ми за це гроші платимо, - Снєгирьо

понеділок, 22 квітень 2024, 7:15

На Вінниччині застрелили поліцейського під час перевірки автомобіля. Як так сталося, що правоохоронці не були готові чинити опір? Чому подібний випадок відбувається на вперше? Як могли спровокувати стрілянину? Детальніше про це розповів військовий експ...

Не дивуйтесь! Росіяни сказали правду про фронт. Йде прорив на Крим за планом НАТО, - Снєгирьов

понеділок, 22 квітень 2024, 6:15

В західних ЗМІ повідомляють про катастрофу на фронті, але російські воєнкори кажуть протилежне. ЗСУ не тільки розширили плацдарм на Херсонщині, а ще й регулярно кошмарять ворога за допомогою дронів. Схожа ситуація і на Запоріжжі. А в Криму відмовилися ...