Хто такий Віталій Комарницький і чи боровся він із сепаратистами у Луганську?

Показово, що на мітингу під стінами університету присутні озброєні бойовики так званого "загону самооборони", організованого за сприяння народного депутата України Струка. Серед учасників мітингу і ватажок терористів "ЛНР" О. Карякін, який дає поради рект

Червень 2014 року. Проросійські бойовики штурмом узяли військову базу Нацгвардії та прикордонний загін у Луганську. Після захоплення цих об"єктів бойовики за кількаразової чисельної переваги почали масований штурм позицій ЗСУ в районі луганського аеропорту. В цей період Луганський державний унiверситет внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка залишається єдиною установою, яка не захоплена терористами.

Незважаючи на бойові дії в Луганську університет працює у штатному режимі. Більше того,11 червня 2014 року батьки курсантів Луганського державного унiверситету внутрiшнiх справ імені Е.О. Дідоренка збираються під стінами учбового закладу щоби висловити свій протест проти відправки їхні дітей на практику в Миколаїв.

В процесі переговорів батьків курсантів з ректором університету В. Комарніцкім, була досягнута домовленість, що керівництво університету напише листа в МВС України з проханням залишити курсантів проходити практику за місцем проживання в місцевих райвідділах.

Нагадаю, в цей день російські терористи ведуть запеклі бої з ЗСУ за контроль над луганським летовищем.

Показово, що на мітингу під стінами університету присутні озброєні бойовики так званого "загону самооборони" організованого за сприяння Народного депутата України Струка. Серед учасників мітингу і ватажок терористів "ЛНР" О. Карякін, який дає поради ректору університету В.М.Комарніцкому, як останньому краще написати листа в МВС України.

Український сюр.

На цьому несподіванки не закінчуються. Поруч з Комарницьким на мітингу присутній проректор цього університету Віктор Глазков. У 2010 році Віктор Янукович нагородив Глазкова орденом Данила Галицького. Проте, курсантам університету Глазков запам'ятався тим, що "збирав" з батьків курсантів по 5 тисяч гривень у якості "благодійних внесків". До речі, під час мітингу батьки курсантів нагадують самому Комарницькому і про інші суму "благодійних внесків", а саме: 7,5 тис. гривень на ремонт, ні, не провалу, учбових приміщень.

Примітно, що після того, як у вересні 2014 року Комарницький виїхав на територію контрольовану ЗСУ, саме Глазков "радою міністрів "ЛНР" був призначений ректором Луганської академії внутрішніх справ (МВС) імені Дідоренка.

Свого часу, "Права Справа" повідомляла про те, що ректор-зрадник отримував пенсію від України. За дивним збігом обставин, оформив він її на звільнених територіях Луганщини у вересні 2014 року, тобто, в той самий період часу, коли Комарницький виїхав з окупованого Луганська.

Наразі, за повідомленнями ЗМІ, до Кабінету Міністрів України внесено кандидатуру Комарницького на посаду голови Луганської військово-цивільної адміністрації.

Повідомляється, що питання про призначення Комарницького головою Луганської військово-цивільної адміністрації буде розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів України 19 червня.

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Удари дронами по російських НПЗ: Сили оборони знайшли "ахілесову пʼяту" путінського режиму

понеділок, 18 березень 2024, 9:14

У березні Україна завдала дронових ударів по низці ключових нафтопереробних заводів на території російської федерації. Атаки українських дронів на об’єкти на території російської федерації не були чимось новим і несподіваним. Та у березні росія пережил...

У ЗСУ вкрали 1.5 млрд! Винного відпустили. Розкрили схему на БТРах. Захід усе побачив і не витримав, - Снєгирьов

понеділок, 18 березень 2024, 0:55

Нові схеми у Міноборони. Олександра Лієва, підозрюваного у справі про розкрадання державних коштів, відпустили з під арешту. Розкрита нова схема на снарядах з Болгарії. А Європа створює нову снарядну коаліцію і всіма силами допомагає озброюватися Украї...