Інструкція, що треба робити, коли вводиться воєнний стан...Трохи гумору..

Інструкції для істеричок....

Інструкції для істеричок....

1. Негайно розпочинай кіпіш, дзвони всім родичам, знайомим і верещи в слухавку:“Це кінець, ВСЬО пропало!!!!”. Кажи шоби вони це поширювали в геометричній прогресії.

2. Пиши у соціальних мережах побільше постів, шо всьо пропало,і ми всі помремо. Пости фото часів Великої Депресії США 30-років.

3. Діставай великі валізи, мішки і торби, бери всіх своїх домашніх, включаючи котів, біжи в АТБ і скуповуй гречку, борошно, свічки і сірники, бо кінець вже скоро. Бий тих, хто лізе поперед черги, бо він забере все і тобі не вистачить.

4. Знімай всі гроші з карток, картки блокуй, видаляй акаунти з платіжних систем, кажи всім шо так і треба робити, бо всьо пропало. Гроші ховай в труси - так і ходи завжди.

5. Не забувай: ВСЬО пропало!

6. Купи рибальську лєску і гачок, бо скоро кінець світу і їжі не буде, доведеться рибалити. Навчись готувати жаб і хробаків. Приручи всіх місцевих собак - пригодятся під час голоду.

7. Припиняй платити за світло, газ та іншу комуналку, бо скоро все одно кінець. За інтернет плати, щоб була можливість писати в Фейсбук пости про те, що скоро все.

8. Забарикадуйся вдома, а краще в підвалі. Виходь тільки вранці і то бігай пєрєбєжкамі під балконами, шоби тебе не помітили.

9. Не пускай дітей в школу і садок, розбери машину на запчастини, бо хунта її в армію забере. Викинь закордонний паспорт, бо нікуди не випустять. Квитки на потяг і автобус не купляй, бо з міста не випустять, купляй тільки на трамвай.

10. І головне: побільше волай всьо пропало! Чим більше і голосніше будеш волати, тим краще.

Опублікував: Дмитро Снєгирьов

Інші публікації автора

Деталі вбивства поліцейського. Чому не відстрілювалися? Ми за це гроші платимо, - Снєгирьо

понеділок, 22 квітень 2024, 7:15

На Вінниччині застрелили поліцейського під час перевірки автомобіля. Як так сталося, що правоохоронці не були готові чинити опір? Чому подібний випадок відбувається на вперше? Як могли спровокувати стрілянину? Детальніше про це розповів військовий експ...

Не дивуйтесь! Росіяни сказали правду про фронт. Йде прорив на Крим за планом НАТО, - Снєгирьов

понеділок, 22 квітень 2024, 6:15

В західних ЗМІ повідомляють про катастрофу на фронті, але російські воєнкори кажуть протилежне. ЗСУ не тільки розширили плацдарм на Херсонщині, а ще й регулярно кошмарять ворога за допомогою дронів. Схожа ситуація і на Запоріжжі. А в Криму відмовилися ...