В ході боїв за Бахмутку армія «ЛНР» понесла важкі втрати - Снєгирьов

Протягом останнього тижня основні бойові дії на території Луганської області відбуваються в районі стратегічної траси "Бахмутка".

Траса Т 1303 Лисичанськ—Луганськ (неофіційна назва — "Бахмутка")- найбільша транспортна артерія частини області, обмеженої річками Сіверський Донець та Луганка.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", внаслідок боєзіткнень з вояками ЗСУ бойовики так званої "ЛНР" понесли великі втрати у живій силі і техніці. Важкі втрати серед особового складу у бойовиків "бригади "Призрак". В ході останніх боїв безповоротні втрати "бригади "Призрак"- 9 осіб, санітарні-більше 12 осіб.

Зокрема, повідомляється про загибель бойовика Єфремяна Армена Руслановича, 1981 р.н., мешканця м. Харків.

За інформацією сайту "Миротворць", Єфремян служив строкову службу в спецпідрозділі "Тигр" внутрішніх військ МВС України. На своїй сторінці у соціальних мережах, яку Єфремян вів під псевдонімом "Клим Ворошилов", бойовик вказав що воює у "Головному розвідуправлінні Новоросії".

Як повідомлялося раніше, поблизу висоти 195.3 біля Бахмутської траси українські снайпери ліквідували російського найманця-снайпера, двобій тривав півтори доби.

Серед санітарних втрат "бригади "Призрак"- поранення одного з ватажків бойовиків Бірюкова П. А. на псевдо "Аркадійович". Крім того повідомляється про ранення бойовиків Сапьянова С. 1988 р.н. і Герасимова С. 1978 р.н.

За інформацією штабу АТО, бойовики так званої "ЛНР" періодично обстрілюють українські позиції в районах м. Попасне, траси "Бахмутка" і Станиці Луганської з 82-міліметрових мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Примітно, що на провокації бойовиків вояки ЗСУ дають ефективну і адекватну відповідь

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу, буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...